dimecres, 29 de maig del 2013

VIATGE FI DE CURS 6è 2013

Benvolguts,

L'expedició de 6è del Salvador Dalí es troba en ple funcionament a Salou. Avui hem encetat el segon dia i el més esperat, però aprofitarem per explicar com ha anat la sortida des d'ahir i perquè no heu tingut noticies nostres fins avui.

PRIMER DIA

Varem sortir de Figueres a les vuit del matí direcció Salou. Després de 3 horetes i una parada a l'àrea del Montseny per esmorzar varem arribar al nostre destí, la masia Dorada. Allà ens varem instal·lar en bungalows i directament a dinar. Amb l'estómac ple varen començar les activitats en grups amb els monitors de la casa (tir amb arc, BTT, jocs educatius del món...). Un bona dutxa tot seguit i sopar han estat el preludi de la gran sorpresa: HA MARXAT LA LLUM DURANT 4 HORES (una avaria en el sector) Hem fet el joc de nit amb les llanternes i ens hem ficat al llit de la mateixa manera. per aquest motiu no hem pogut informar-vos del seguiment de la sortida.

SEGON DIA
Port Aventura ha estat la jornada estrella...els nens i nenes s'ho han passat genial pujant al Shambbala, al Dragon Khan, al Tutuki Splash i al Furius Bacus entre d'altres...una mica de pluja ens ha acompanyat però no ha deslluït el dia. Després d'acomiadar-nos del Parc hem anat a la casa a sopar per, tot seguit, ballar a la discoteca improvisada al ritme de les cançons d'avui i d'ahir. Esgotats, hem anat al llit a descansar.

TERCER DIA
Avui ja ens toca dir adéu al viatge. Hem continuat amb les activitats amb monitors esperant anar a dinar i posar rumb cap a Figueres.

Aquí teniu un recull de fotos del viatge...